Yacht Wrapping

YACHT WRAPPING

Yachtwrapping.gr

Με την υπηρεσία του Yacht Wrapping, μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνιση του σκάφους σας τόσο στο εσωτερικό όσο και στην εξωτερική επιφάνειά του, ανεξάρτητα από το μέγεθος του. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες μεμβράνες, όπως οι 3M, Avery Dennison και KPMF, που προσφέρουν όχι μόνο αισθητική ανανέωση, αλλά και προστασία από φθορές και καταπονήσεις.

Η τεχνική του Yacht Wrapping αντιμετωπίζεται ως η ιδανική λύση για να ανανεώσετε το σκάφος σας. Σε σύγκριση με το βάψιμο, αυτή η μέθοδος είναι οικονομικότερη και παρέχει μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, αφού οι μεμβράνες διατηρούν την αρχική τους κατάσταση και δεν υφίστανται εύκολη φθορά όπως οι απλές επιφανειακές επεξεργασίες.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει την εφαρμογή των ειδικών μεμβρανών αλλαγής χρώματος (3Μ, Avery Dennison, KPMF) με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, οι μεμβράνες μας είναι εύκολα αφαιρούμενες, χωρίς να προκαλούν οποιαδήποτε φθορά στο σκάφος σας.

Επιλέγοντας την τοποθέτηση μεμβρανών αλλαγής χρώματος (3Μ, Avery Dennison, KPMF) στο yacht σας, επενδύετε σε μία σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνική που θα μεταμορφώσει το σκάφος σας στο yacht των ονείρων σας!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κριτικές Πελατών

Οι κριτικές των πελατών μας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το έργο μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας και πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε φωτογραφίες με δείγματα εργασίας μας
ab-supestracture-wrap

ab superstructure wrap

ab full wrap

ab yacht window tints

Beneteau hull wrap

Beneteau hull wrap

ab hull wrap

ab hull wrap

ab superstructure wrap

blue wrap

black hull wrap

vinyl finishing

ab superstructure wrap

j exterior yacht wrap

blue hull wrap

black hull wrap

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

VIDEOS

Δείτε Videos με δείγματα εργασίας μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε εδώ για εσάς, πάντα έτοιμοι να ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για εξειδικευμένη επικοινωνία και αμεσότητα!

Whatsapp
Instagram