Η εταιρεία μας

  • Home
  • Η εταιρεία μας
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Yachtwrapping.gr

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην τοποθέτηση μεμβρανών: Με μια πλούσια ιστορία και εμπειρία που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες, έχουμε αποκτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία στην τοποθέτηση μεμβρανών. Αυτό μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε τεχνικές και δεξιότητες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό: Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες στον τομέα, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Εγγυημένη ποιότητα υλικών 3M & Arlon: Στηριζόμαστε σε κορυφαίους κατασκευαστές υλικών, όπως η 3M και η Arlon, για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα και αντοχή στις μεμβράνες μας. Τα υλικά μας προσφέρουν εξαιρετική προστασία και αισθητική εμφάνιση, ενώ είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και να διατηρούν την απόδοσή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποικιλία σχεδίων: Κατανοούμε ότι η αισθητική είναι σημαντική για τους πελάτες μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για το σκάφος σας.

Εφαρμογή σε σκάφη όλων των κατηγοριών: Είμαστε εξειδικευμένοι στην εφαρμογή μεμβρανών σε σκάφη όλων των κατηγοριών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, τον τύπο ή τον σχεδιασμό του σκάφους σας, μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

personal_sign

Αλέξανδρος Α. Καρβέλας

Διευθύνων Σύμβουλος

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 7 ΕΤΩΝ

Yachtwrapping.gr

Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε στο Yacht Wrapping έχουν εγγύηση ζωής 7 ετών, ενώ η τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία του προσωπικού μας εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα για το σκάφος σας.

Κατανοούμε ότι η απόφαση για την εφαρμογή μεμβρανών αλλαγής χρώματος και προστασίας σε ένα yacht μπορεί να είναι σημαντική. Εάν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει αν αυτή είναι η ιδανική λύση για εσάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είμαστε ευτυχείς να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας. Ο σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα καταλήξετε σε μια ενημερωμένη απόφαση που θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σκάφος σας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κριτικές Πελατών

Οι κριτικές των πελατών μας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το έργο μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας και πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε εδώ για εσάς, πάντα έτοιμοι να ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για εξειδικευμένη επικοινωνία και αμεσότητα!

Whatsapp
Instagram