Εμπιστευθείτε μας

  • Πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην τοποθέτηση μεμβρανών
  • Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό
  • Εγγυημένη ποιότητα υλικών 3M & Arlon
  • Ποικιλία σχεδίων
  • Εφαρμογή σε σκάφη όλων των κατηγοριών

about-elliniko

Μεταμορφώστε το σκάφος σας

Είναι εντυπωσιακό πώς μπορεί να μεταμορφωθεί ένα σκάφος με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος. Ανάλογα το στυλ και τις ανάγκες του σκάφους σας, επιλέξτε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία μεμβρανών που διαθέτουμε είτε τυπώστε το σχέδιο που επιθυμείτε πάνω σε ειδικά διαμορφωμένες μεμβράνες.

Κάθε επιφάνεια με τις μεμβράνες 3Μ & Arlon προστατεύεται ολοκληρωτικά από το θάμπωμα και τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα.
Μοντέρνο ή πιο κλασσικό, επιλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που θέλετε και διατηρήστε όλες τις επιφάνειες τους σκάφους σας αναλλοίωτες για πολύ καιρό!

Yacht Wrapping ή Βάψιμο του σκάφους;

Η τοποθέτηση μεμβρανών στον σκάφος σας αποτελεί μια γρήγορη και ταυτόχρονα οικονομική λύση αλλαγής χρώματος σε σύγκριση με το βάψιμο. Οι μεμβράνες (3Μ, Arlon) δεν χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας ενώ μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν χωρίς να προκληθούν φθορές στις επιφάνειες του σκάφους.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν προσθέτουν επιπλέον βάρος στο σκάφος, ενώ η εξειδικευμένη διαδικασία τοποθέτησης που ακολουθούμε, εγγυάται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και προστασίας του yacht.

e44a6f32e15cb53ee479b2697e759e2e_XL

Interior Yacht Wrapping

Η υπηρεσία του Yacht Wrapping δίνει άλλη εμφάνιση τόσο στο εσωτερικό περιβάλλον όσο στην εξωτερική επιφάνεια του σκάφους σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του, με τη χρήση των κατάλληλων μεμβράνων (3Μ, Avery Dennison, KPMF), οι οποίες παράλληλα προστατεύουν το yacht σας από διαφόρων ειδών φθορές.

Η τεχνική του Yacht Wrapping, η εφαρμογή δηλαδή μεμβράνης για αλλαγή χρώματος ή σχεδίου, θεωρείται η ιδανικότερη λύση για να δώσετε στο σκάφος σας μία νέα εμφάνιση.

Οι ειδικοί στις μεμβράνες σκαφών!

Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε έχουν εγγύηση 7 χρόνια ζωής, ενώ η τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία του προσωπικού μας, διασφαλίζει το άριστο αποτέλεσμα για το σκάφος σας.

Εάν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει αν οι μεμβράνες αποτελούν την ιδανική λύση αλλαγής χρώματος και προστασίας ενός yacht, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας.

Αλέξανδρος Α. Καρβέλας

Διευθύνων Σύμβουλος
yachtwrapping